nilo by sweden

Jag är sååå ledsen att jag varit dålig med att uppdatera sorry men igår var jag i forum nacka men nu är det bara mellandagsrea som jag aldrig handlar på ,hallå!!! dom göra rea på saker som är fula coh uta jag köper classica saker,jag var där föratt se om det fanns något nytt men folk slet i sakerna som djur så jag fick ont i huvudet och åkte hem.buu huuu:(
men idag var jag i skhlm och skulle se om det fanns något nytt där men djur är djur dom finns överallt jag får någ köpa något från internet varför gå ut på mellandags rea om man int vill ha fula rea saker?:)
Asså hatar folk som säger "jag shoppar varje dag"eeeeh jaa o jag skulle shoppa från H&m och sånna skit ställen skulle jag kunna shoppa varje timme men jag gör int det jag köper dyrt men int ofta learn it, live it , love it.
puss och kram<3

Kommentarer
Postat av: Anonym

eEEH.. okej vart handlar du då?? Äru rik eller?

2010-12-28 @ 15:33:37
Postat av: Anonym

ursäkta .. säger du att alla som har köpt sina kläder i rea har fula kläder ... ??

det e en massa som köper på rea ... och det brukar va fina kläder ... elr köper du bara där brittney spears köper sina saker elr?!

2011-01-01 @ 10:47:50
Postat av: kisses

nej,nej det är int så jag menar för Gucci,Lv och dom har ju också rea men oftast det som är kvar är fult eller för stort och jag har handlat där britney och paris handlar nämnligen juicy couture;)

2011-01-01 @ 12:42:14
Postat av: Anonym

okej :)

har du ofta på dej kläder från dyra märken ... isåfall vilka?

2011-01-02 @ 17:24:04
Postat av: kisses

Jag köper från tommy hilfinger,peak,juicy couture,GAP,calvin klein,prada,gymboree,hunter,sexy by sweden,playboy och VS :)

2011-01-03 @ 12:53:32
URL: http://designpink.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0